Panasonic ER-GK40 manuale

Panasonic ER-GK40
6.1 · 1
PDF manuale
 · 140 pagine
Italiano
manualePanasonic ER-GK40
2
Shqip
Faleminderit që zgjodhët këtë makinë rroje Panasonic ER‑GK40. Me
teknologjinë NË TË NJOMË/NË TË THATË, ju mund të shijoni përdorimin e
makinës tuaj të rrojës në dush apo në vaskë për rruajtje të lehtë e delikate. Ju
lutemi lexoni të gjitha udhëzimet përpara përdorimit.

E rëndësishme

Kjo makinë rroje ka një bateri të rikarikueshme në trup të saj. Mos e
hidhni në zjarr, mos ushtroni nxehtësi, apo ta karikoni, përdordni apo
lini në një ambjent me temperaturë të lartë.
►Përpara përdorimit
Kjo makinë rroje NË TË NJOMË/NË TË THATË mund të përdoret për rruajtje në
të njomë duke përdorur krem rroje, ose mund ta përdorni për rruajtje në të
thatë. Ju mund ta përdorni këtë makinë rroje të papërshkueshme nga uji në
dush dhe ta pastroni me ujë. Simboli i mëposhtëm nënkupton që është e përsh-
tatshme për përdorim në dush ose në vaskë.
Kërkimet tona tregojnë që ju mund të shijoni një rruajtje më të
mirë e të butë me tehet e mprehtë. Dhe prerësi do të jetë në
gjëndje të presë qimet më të gjata më lehtësisht.
Përdorimi i makinës rruajtëse

Kujdes

Fleta metalike e jashtme është shumë e hollë dhe mund
të dëmtohet nëse nuk përdoret si duhet.
•Ndërprisni përdorimin kur ka një anomalitet ose difekt.
•Mos e përdorni fletën metalike direkt mbi lëkurën e lënduar.
•Mos e përdorni për rruajtje të fytyrës.
•Mos aplikoni presion të fortë mbi lëkurë, mos e ushtroni
vazhdimisht mbi të njëjtën zonë, mos e mbani në një pjesë
të lëkurës, apo ta aplikoni me goditje. Nëse e bëni mund të
shkaktoni dëmtime në lëkurë, inflamacion ose dhimbje.
•
Kjo pajisje nuk është menduar për përdorim nga persona
(përfshirë dhe fëmijët) me aftësi të reduktuara fizike, sensore
ose mendore, apo me mungesë eksperience dhe njohurish,
nëse nuk mbikqyren apo udhëzohen rreth përdorimit të pajisjes
nga personat përgjegjës për sigurinë e tyre. Fëmijët duhen
mbikqyrur për tu siguruar që nuk luajnë me pajisjen.
►Karikimi i makinës së rrojës
•Thani makinën e rrojës plotësisht përpara se ta karikoni.
•Asnjëherë mos e përdorni adaptorin AC në tualet apo dhomën
e dushit.
•Përdorni vetëm adaptorin përkatës AC(RE7‑69) (RE7‑74 për
Britaninë e Madhe). Mos e përdorni këtë adaptor për të karikuar
pajisje të tjera.
•Vendosni spinën në një prizë ku nuk ka lagështi dhe
mbajeni me duar të thata.
•Makina e rrojës mund të ngrohet gjatë përdorimit dhe
karikimit. Gjithsesi, ky nuk është keqfunksionim.
•Mbani spinën kur e shkëpusni nga priza. Nëse e tërhiqni kab-
ullin, mund ta dëmtoni.
•Kabulli nuk mund të zëvëndësohet. Nëse kabulli është i dëmtu-
ar, adaptori AC duhet të nxirret jashtë funksionimit.
►Pastrimi i makinës së rrojës

Paralajmërim

Shkëpusni spinën nga priza përpara se të pastroni
makinën e rrojës për të parandaluar një shok elektrik.
•
Nëse e pastroni makinën e rrojës me ujë, mos përdorni ujë me
kripë ose ujë të nxehtë. Mos e zhysni makinën e rrojës në ujë
për një periudhë të gjatë kohe.
•Pastroni vetëm pjesën e jashtme me një leckë të butë të lagur
pak me ujë rubineti ose ujë me sapun. Mos përdorni hollues,
benzinë, alkool apo kimikate të tjera.
Mos e lani adaptorin AC me ujë.
►Ruajtja e makinës së rrojës
•Ruajeni makinën e rrojës në një vend me lagështi të ulët pas
përdorimit.
•Mos e ruani makinën e rrojës aty ku do të jetë e ek-
spozuar në dritën direkte të diellit apo burimeve të tjera
të nxehtësisë.
ER-GK40_EU.indb 2 2012/06/13 17:18:20

Manuale

Consulta qui gratuitamente il manuale per il Panasonic ER-GK40. Il manuale rientra nella categoria Forbici ed è stato valutato da 1 persone con una media di 6.1. Il manuale è disponibile nelle seguenti lingue: Italiano. Hai domande sul Panasonic ER-GK40 o hai bisogno di aiuto? Fai la tua domanda qui

Ho bisogno di aiuto?

Hai una domanda relativa a Panasonic ER-GK40 e la risposta non è nel manuale? Fai qui la tua domanda Fornisci una descrizione chiara e completa del problema e della tua domanda. Migliore sarà la descrizione del tuo problema e della domanda, più facile sarà per gli altri proprietari di Panasonic ER-GK40 fornirti una buona risposta.

nicola luciani • 16-8-2019 Non ci sono commenti

Ho la testina che non taglia più

Rispondi a questa domanda

Numero di domande: 1

Specifiche Panasonic ER-GK40

Di seguito troverai le specifiche del prodotto e le specifiche del manuale di Panasonic ER-GK40.

Generale
Marca Panasonic
Modello ER-GK40 | ER-GK40-A503
Prodotto Forbici
EAN 5025232689378, 5025232692187
Lingua Italiano
Tipo di file Manuale d'uso (PDF)
Dettagli tecnici
Numero di lunghezze preimpostate 3
Colore del prodotto Black,Blue
Bagnato e secco
Lavabile
Materiale lama Acciaio inossidabile
Gestione energetica
Tempo di funzionamento 28 min
Ricaricabile
Tipo batteria Nichel-Metallo Idruro (NiMH)
Tempo di ricarica 8 h
Alimentazione Batteria
Tecnologia batteria Nichel-Metallo Idruro (NiMH)
Contenuto dell'imballo
Pettine capelli
Quantità di pettini 1
Dimensioni e peso
Larghezza 51.4 mm
Profondità 46.6 mm
Altezza 156.3 mm
Peso 140 g
Mostra di più

Domande frequenti

Non riesci a trovare la risposta alla tua domanda nel manuale? Puoi trovare la risposta alla tua domanda nelle FAQ sul Panasonic ER-GK40 che trovi di seguito.

La tua domanda non è elencata? Fai la tua domanda qui

Nessun risultato